Bøker

Bestselgeren “I boks -Den lille matpakkeboka” av Susanne Kaluza og Agnete Brun er gitt ut av Forlaget Press og inneholder nærmere 50 oppskrifter på sunne, varierte nistepakker.
Box11
I tillegg er boka fylt av tips til dager med ekstra dårlig tid, nettadresser, holdbarhetsguide og mye mer. Boka sikret seg førsteplassen på den offisielle norske bestselgerlista for generell litteratur.

Skjermbilde 2012-08-31 kl. 18.49.40

Juksekokeboka er kokeboka for deg som er på jakt etter lure snarveier til kjappe og gode hverdagsmiddager.
Skjermbilde 2013-08-22 kl. 10.52.47

Her finner du sunne og vellsmakende oppskrifter som gir maksimal matglede på minimalt med tid!

IMG_6521

Mammarådet ble utgitt på Aschehoug forlag på Morsdagen og er en antologi om morsrollens gleder og utfordringer i 2014.  I boka skriver 16 ulike kvinner om temaer som kroppspress og “kulhetspress”, ekspertvelde, IVF, globetrottende besteforeldre, singelmammaliv, yrkesliv og pappapermisjon. Men mest av alt er boka en lettlest, klok og varm oppmuntring til alle som er -eller ønsker å bli -mødre i Norge i dag.

IMG_7594

27 responses to “Bøker

 1. Linda

  Gleder meg 🙂 Da skal det bli niste til Ole 😉

 2. Denne vil jeg gjerne ha. Og matboksen også!

 3. Hege G. Hansen

  Hvor mye koster det å gi ut bok? vil gi ut selvbiografi, men finner ingen steder på nettet hvor det står hva det koster:(

  • Hei,
   hvis du får et forlag til å gi ut boka di koster det ingenting. Nåløyet er trangt, men det er vell verdt å forsøke. Se på liknende bøker du liker (selvbiografier i ditt tilfelle) og kontakt de samme forlagene. Får du ikke napp hos noe forlag finnes det flere muligheter å gi ut boka selv (google “gi ut sin egen bok”, men da må du forvente at salget blir ganske lavt. Rik blir man ikke av å gi ut bok i Norge uansett (men det er gøy da!)
   Ønsker deg uansett lykke til!
   Mange klemmer fra Susanne

 4. Hege G. Hansen

  tusen takk for svar:) setter stor pris på det!

 5. Gratulerer med boka. Den blir nok en hit i bokhandelen! Gleder meg til å se den.

 6. Elsket slike kreative ideer at til og meg jeg mestrer det!! Takk!

 7. Er det mulig at kanskje du signerer en bok, jeg får kontonummer og du sender til en niese av meg?
  🙂

  • Jepp! Men det kan hende vi kan få det til lettere. Bor du eller din niese i Østlandsområdet? Jeg skal nemlig ut på boksigneringsturne. Selv om du ikke kan være der på selve dagen, vil jeg signere opp en god bunke bøker som blir liggende i butikken også etterpå. Her er datoene:
   Strømmen Storsenter, lørdag 18. august, klokken 14.
   Lørdag 25. august Tannum på Karl Johan, klokken 13.
   og torsdag 30. august Norli Drammen fra 15-17.

 8. inger marie halvorsen

  hei!
  hvor får jeg kjøpt det sette med 4 bokser( Easy Lunchbox)??
  takk for supre tips til mine kresene barn :):)

  • Easy Lunchbox får du tak i på f.eks Amazon.co.uk Kommer som oftest under tollgrensa på 200 kroner, desverre blir frakt ganske dyrt. Totalen lander på ca 400 inkl frakt for 4 bokser, noe som jo egentlig ikke er så ille.

 9. Mamma

  Den øverste er kanskje en Easy Lunchbox, men de andre med farger er Laptop Lunchbox. De er ikke så billige, men vel verd pengene. Jeg elsker min, ettersom jeg er matpakkehater. Men nå kan jeg ha med friske grønnsaker, smøre brød når jeg skal ha det etc. Boksene finnes her feks
  http://www.alexi.no/laptop-lunch-box-sett-med-veske.html. Jeg kjøpte i tillegg denne https://rafens.no/produkter/hostbarn/bento_buddies_berry_tilbehor_matboks som er bedre egnet for salat.

 10. lisa marie

  Hei jeg har veldig lyst til å lage slike nistepakker til barna mine,men hvor får jeg bestilt utstyrene “kutterne” og egge formene m.m?? Skal kjøpe boken din så fort jeg finner den 🙂

 11. Monika

  Nå venter jeg på to stk Laptop lunchboxer til barna og jeg skal straks få kjøpt boka di. Jeg gleder meg virkelig til å få matpakkeinspirasjon! Men det aller beste er at sønnen min på åtte år (med aspergers syndrom og ganske kresen) er kjempeivrig og gleder seg minst like mye som meg! I tre år nå har han stort sett spist brød med samme pålegg hver eneste dag, men etter å ha sett matpakkebildene på bloggen din vil han ha både grønnsaker, druer og annet som han ellers aldri ville hatt med på skolen! 😀 Jeg er så glad så jeg måtte bare skrive det her! 😉

  • Wow! Nå ble jeg utrolig glad og ydmyk! Det må være den hyggeligste kommentaren jeg noensinne har fått. Veldig glad for å høre at boka mi kan bidra på den måten. Tusen takk for at du lyste opp hele dagen og uka mi! Mange klemmer fra Susanne

 12. Gleder meg til å få tak i boken din! Den er helt på toppen av ønskelisten om dagen. Tusen takk for en flott og inspirerende blogg:-)

 13. anna

  What a wonderful book! I need new ideas and inspiration. I pack lunch for my children. I live in the U.S (New York to be precise)… where may I order a copy of your book? Thank you!

 14. Sissel kroslid

  Hei:)
  hvor får man kjøpt sånne matbokser??
  Mvh sissel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s