Om meg

Susanne Kaluza (33) er ansatt i Egmont Publishing som redaktør for landets største foreldrenettsted Foreldre.no . Jeg har også redaktøransvar for forumene Barnimagen.com og DinBaby, samt for Egmonts digitale tjenester og apper innenfor segmentet foreldre og barn.

I tillegg er jeg forfatter av tre bøker rettet mot foreldre: Antologien “Mammarådet – 16 bloggere om livet som mor i dag” (Aschehoug 2014). “Juksekokeboka” (Forlaget Press 2013) som er fylt med kjappe, gode hverdagsmiddager, og ”I boks –den lille matpakkeboka” (Forlaget Press 2012) som fikk førsteplass på den offisielle norske bestselgerlista.

Jeg har også utviklet mitt eget grove, omega3-berikede familiebrød “Susanne Kaluzas Niste!” som er i salg i Ica og Rimi butikker over hele landet, og laget den sammenleggbare Kaluzaboksen. Matboksen er Rimis mest solgte non-food-item noensinne, og er fra august 2014 i Rimis faste sortiment. Er du på jakt etter boksen ta kontakt med din lokale Rimibutikk, så kan de bestille den for deg eller svare på de spørsmålene du måtte ha.

Ved siden av holder jeg foredrag og engasjerer meg i samfunnsdebatten.

Mine to lidenskaper er Cecilie Melli-kjoler (tjue pluss and counting) og mat. Jeg elsker å spise mat, lese om mat, lage mat og var i mange år matskribent i Dagbladet, der jeg jobbet som journalist -blant annet i Magasinet -i 10 år. Å, ja, også har jeg rukket å gifte meg og få tre barn. Ett av dem heldigvis rødhåret.

Du når meg på susanne.kaluza(at)egmonthm.no (For tiden er jeg imidlertid i fødselspermisjon, og sjekker bare mail sporadisk.)

For at leserne mine skal vite at de kan stole på det jeg skriver lager jeg ikke sponsede innlegg, men ønsker du informasjon om annonsering på bloggen kontakt salgssjef Stian Høidahl i Egmont Publishing på stian.hoidahl(at)egmonthm.no

Og vil du få nye innlegg fra meg rett i innboksen din, kan du skrive deg opp på nyhetsbrevlista mi her.

 

Susanne Kaluza er redaktør for Foreldre.no Foto: Kristine Nyborg.

5 responses to “Om meg

 1. Trude Lorentzen

  Hei du energibunt og fyrverkeri!

  Bloggen din bobler – ikke uventet – over av alt godt. Noter deg en leser (minst) i Tåsen hageby, som i helgen har fulgt 50% av tipsene dine og lært barna at fisk er gøy hos Andreas.

  Trudelutt

 2. Hei Susanne, gratulerer med fin blogg! Vil gjerne invitere deg som er engasjert småbarnsmamma, til et interessant seminar om bærekraftig klesproduksjon, som Katvig-gründer Vigga, skal holde i Oslo den 14. august. Etterpå blir det 1 års jubileums feiring av Velbevare. Det er en konseptbutikk med fokus på bærekraftig produksjon for mennesker og miljø:-) Vi har klær til barn og voksne samt leker og småinteriør. Legg gjerne ut invitasjonen på bloggen din også, om det kan være av interesse for andre. http://velbevare.no/nyheter/

  • Hei Christine, tusen takk for hyggelig invitasjon! Det hadde vært gøy å fått til å komme, men er så mye som skjer med boklansering akkurat i de dager, så ikke sikker på om jeg er ledig. Høres ut som en spennende kveld da! Har lest intervjuer med Katvig gründeren før og hun virker som en veldig inspirerende dame!

 3. Hei Susanne, forstår godt at du har det travelt da! Se hva du får til, det er fremdeles noen plasser igjen. Ja, gleder meg veldig til å møte Vigga selv og høre mer om alt det bra hun gjør for en mer bærekraftig klesproduksjon. Slike dyktige gründere trenger vi! Lykke til med boklansering og kanskje vi sees.

 4. Pingback: Norway loves “I Boks” and EasyLunchboxes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s